Bedrägeribekämpning - vanliga frågor och exempel
Kända fall av bedrägerier
Jag har blivit uppringd av någon som säger sig jobba för Safello
Jag har blivit uppringd av någon som säger sig jobba för Safello
Safello avatar
Skrivet av Safello
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi har blivit uppmärksammade om att vissa personer har mottagit ett samtal ifrån någon som felaktigt hävdar att de kommer från Safello. Dessa bedrägliga samtal innefattar vanligtvis ett förinspelat meddelande där en påstådd SEK transaktion nämns och ytterligare verifiering efterfrågas.

Dessa samtal kommer inte ifrån Safello. Vi tar våra användares säkerhet på allra största allvar.

Om du får ett sådant samtal, ber vi dig att inte lämna ut några personliga eller finansiella uppgifter. Avsluta samtalet omedelbart och rapportera händelsen till oss. Din information hjälper oss att vidta nödvändiga åtgärder för att skydda våra användare.

Vi från Safello ringer inte våra kunder utan att först ha bokat in en tid för telefonsamtal.

(För att boka samtalstid med Safello's kundtjänst måste kunden, av säkerhetsskäl, vara inloggad och kontakta Safellos support via inloggat läge för att boka in tid/dag för telefonsamtal).

För mer information eller för att rapportera sådana samtal, kontakta oss direkt via support@safello.com eller skriv till vår support i inloggat läge via appen eller hemsidan.