Proof of Funds & Proof of Crypto
Varför frågar ni om ursprunget för mina medel?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Skälet till att vi kan komma att efterfråga information om ursprunget till dina pengar, förmögenhet eller kryptovalutor är för att uppfylla våra legala skyldigheter avseende penningtvätt. Vi ber dig att se till att du besvarar frågorna så noggrant som möjligt, annars riskerar du att ditt konto avslutas och dina transaktioner stoppas.

Om vi efterfrågar bevis på var dina kryptovalutor kommer ifrån, behöver du kunna uppvisa ett giltigt bevis på ursprunget av dina kryptovalutor som bevisar var du har förvärvat dem, exempelvis genom ett kvitto eller annan köpbekräftelse. Detta gäller endast för kryptovalutor som inte har köpts hos Safello.

Du kan läsa mer om vilken dokumentation vi godtar här.