Övriga frågor
Hur säger jag upp tjänsterna?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan när som helst säga upp tjänsterna genom skriftligt meddelande i inloggat läge, även om vi skulle tycka att det var mycket tråkigt om du lämnade oss. Gällande Safello Subscription så kan du när som helst säga upp denna tjänst via din bank genom att avsluta den stående överföringen till Safello.

Begäran om uppsägning kommer att hanteras i de flesta fall inom 30 dagar, men gällande Safello Subscription bör det noteras att din bank redan kan ha dragit pengar för den nästkommande överföringen, och i sådana fall kommer uppsägningen att träda ikraft för alla betalningar därefter.

Vi skulle verkligen uppskatta om du anger skälet till din uppsägning så att vi kan förbättra vår service.