Du kan närsomhelst säga upp tjänsterna genom skriftligt meddelande till support@safello.com, även om vi skulle tycka att det var mycket tråkigt om du lämnade oss. Gällande Safello Subscription så kan du när som helst säga upp denna tjänst via din bank genom att avsluta den stående överföringen till Safello.

Uppsägningen träder i kraft omedelbart, men gällande Safello Subscription bör det noteras att din bank redan kan ha dragit pengar för den nästkommande överföringen, och i sådana fall kommer uppsägningen att träda ikraft för alla betalningar därefter.

Vi skulle verkligen uppskatta om du anger skälet till din uppsägning så att vi kan förbättra oss.

För att läsa mer om dina rättigheter enligt GDPR om hur du kan be om att personlig data raderas från plattformen, vänligen klicka på länkknappen här nedanför.