Safello Wallet
Uttag
Finns det en gräns för hur mycket jag kan ta ut från min Safello wallet?
Finns det en gräns för hur mycket jag kan ta ut från min Safello wallet?
Safello avatar
Skrivet av Safello
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Som ny användare hos oss så på Safello har du en uttagsgräns på 6.000 SEK under din första vecka, detta är av säkerhetsskäl. Din gräns kommer automatiskt att försvinna när en vecka passerat ifrån det att din första köporder slutförts, du kommer då kunna utföra uttag för en obegränsad summa.

Om du är ny kund så har du även möjlighet att kontakta supporten för vidare hjälp med eventuell höjning av din uttagsgräns. Se gärna till att ditt KYC formulär är ifyllt innan du kontaktar oss, du finner ditt KYC formulär under fliken "Konto" och "KYC".

Vänligen notera att gränsen gäller för nya kunder som inte är Business.