Sälj
Hur säljer jag kryptovaluta ifrån min Safello wallet?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har kryptovaluta i din Safello wallet som du vill växla till svenska kronor så kan du göra det via följande steg:

1. Logga in på https://app.safello.com/

2. Tryck på ''Handla'' och välj sedan fliken "Sälj"

4. Välj den kryptovaluta som du önskar sälja

5. Fyll i den mängd som du önskar sälja

6. Välj utbetalningsmetod, Swish eller Banköverföring

7. Tryck sedan på ''nästa''

8. Bekräfta försäljningen

När du genomfört dessa steg så kommer förfrågan in till oss och vi växlar din kryptovaluta till svenska kronor.

Har du valt utbetalningsmetod Swish utbetalas beloppet redan samma bankdag. Väljer du banköverföring till ditt bankkonto, så brukar utbetalningen vanligtvis ta ca 1-2 bankdagar.

Hur lång tid en utbetalning tar kan variera beroende på vilken utbetalningsmetod du valt och till exempel vilken tid på dagen som utbetalningen initieras.