Insättning
Hur gör jag en insättning av kryptovaluta till min Safello wallet?
Hur gör jag en insättning av kryptovaluta till min Safello wallet?
Safello avatar
Skrivet av Safello
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Logga in på din Safello profil via app.safello.com

2. Tryck på ''Handla'' i menyn som syns till vänster

3. Tryck därefter på ''Ta emot''

4. Välj sedan typ av kryptovaluta som du önskar sätta in

5. Skicka önskad mängd kryptovaluta till plånboksadressen som visas under QR-koden

Tänk på! Viktigt att du genomför insättningen på rätt nätverk för den kryptovaluta du önskar sätta in. Insättningar som skickas via fel nätverk kommer gå förlorade.

Om du har en plånbok som har en funktion för att scanna QR-koder så kan du skanna koden med din plånbok för att påbörja insättningen. Vänligen notera att adressen i bilden nedan endast är ett exempel.