Köp
Hur kommer jag igång med Safello wallet?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att komma igång med ditt Safello konto så behöver du först logga in på ditt konto hos oss via https://app.safello.com/ för att kunna se plånboken.

När du loggat in med ditt BankID så kommer du att se vår köpfunktion, här kan du om du önskar, registrera en köporder genom att välja "Köp" ange vilken kryptovaluta du önskar handla och vilket belopp du vill köpa för.

När du har slutfört en köporder med någon av de betalmetoder som finns tillgängliga och ordern är växlad så skickas dina kryptovalutor automatiskt till din Safello wallet.

När du trycker på ''plånbok'' i menyn så kommer du också att ha möjlighet att se alla transaktioner som du gjort till och från plånboken, den totala summan kryptovaluta som du förvarar samt hur värdet har förändrats sedan köp.

Därefter kan du välja att skicka dina kryptovalutor vidare till en extern plånboksadress genom att göra ett uttag om du önskar det.