Köp
Hur betalar jag en order genom Bankgiro?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du lägger en order hos Safello och väljer Bankgiro som betalningsalternativ behöver du manuellt föra över pengarna till Safellos bankgiro konto för att din order ska kunna växlas.

Efter att du valt bankgiro som betalningsmetod och därefter klickat på betala med bankgiro får du fram den information som behövs för att göra betalningen från din bank till Safello.

• Kontoinnehavarens namn (Safello AB)

• Belopp

• Bankgironummer

• Meddelande

Om du inte slutför detta steget kommer din order inte att kunna växlas och betalas ut till din plånbok eftersom att vi inte mottagit din betalning.

Betalningar som görs genom bankgiro tar vanligtvis 1-2 bankdagar innan de når fram till oss. Safello växlar din order så fort vi tar emot din betalning till det pris som är aktuellt vid den tidpunkten.