Om du vet att du tidigare tagit emot Bitcoin till din egna plånbok men glömt vilken plånbok du använde dig av så finns det några åtgärder du kan vidta för att försöka hitta den igen.

• Sök igenom din email för att se om du hittar något spår i form av en aktiveringsbekräftelse eller likande från en plånboksleverantör du använt.

• I länken nedan kan du scrolla ner och se om du känner igen någon av de plånboksleverantörer som nämns. https://www.bitcoin.se/planbocker

• Sök igenom gamla dokument på din dator för att se om du eventuellt har skrivit ner den back-up nyckel som behövs för att återskapa din plånbok. Det kan även vara bra att leta bland gamla dokument och papper som du har i ditt hem efter detta.

Safello kan tyvärr inte hjälpa dig att komma åt din externa plånbok om du glömt bort dina inloggningsuppgifter då vi inte ansvarar för din personliga plånbok.