Vanliga frågor
Varför är mitt konto fryst?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om ditt konto har blivit fryst, så kan det bero på flertalet olika orsaker. Här nedan listar vi några av dom vanligaste orsakerna att ett konto har blivit fryst.

• Inaktivitet, dvs om ditt konto har varit inaktiv en längre tid. Kan även bero på utdaterad kundkännedom (ex. KYC, etc.)

• Du har betalat för illegala IPTV-tjänster eller du har använt Safello's plattform för en direktbetalning för produkter eller varor, mer info finner du här.

• Du har skickat till en plattform/tjänst som Safello inte stödjer, mer info finner du här.

• Du har skickat kryptovaluta till en Darknet-adress eller du försöker sända pengar till Darknet.

En del av dessa aktiviteter är ett brott emot Safellos användarvillkor. Det finns även andra möjliga orsaker till att ditt konto har blivit inaktiverat.

Om du tror att ditt konto har blivit fruset av misstag, vänligen kontakta Safello support.