Om ditt konto har blivit fruset kan det bero på någon av följande orsaker:

• Du har skickat bitcoin till en darknet-adress eller du försöker sända pengar till darknet.

• Du har betalat för illegala IPTV-tjänster eller du har använt Safellos plattform för en direktbetalning.

Dessa aktiviteter är ett brott emot Safellos användarvillkor.

Det finns andra möjliga orsaker till att ditt konto har blivit inaktiverat. Vi kan inte avslöja de exakta orsakerna till varför ditt konto har blivit fryst.

Om du tror att ditt konto har blivit fruset av misstag, vänligen kontakta Safello support.