Safello Wallet
Köp
Hur utökar jag min köpgräns?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hos Safello så finns det begränsningar i hur mycket kryptovaluta du kan köpa innan vi kommer att behöva efterfråga dokumentation för att besluta om din köpgräns kan utökas.

Du kan alltid se hur mycket du har kvar att köpa för om du loggar in via appen eller hemsidan under fliken "Konto", där ser du din köpgräns.

I dagsläget kan alla kunder handla för upp till 140 000 SEK på sitt Safellokonto och därefter finns det två alternativ för att kunna höja sin köpgräns.

• Du kan gärna följa nedanstående instruktioner för att se om din gräns kan höjas automatiskt.

1. Logga in på https://app.safello.com/account/bank-accounts, eller gå via appen under fliken "Konto" --> "Bankkonto"

2. "Koppla bankkonto"

Vi rekommenderar att du väljer ditt lönekonto eller sparkonto, eftersom Safello då kan analysera dina transaktioner och beräkna din årliga köpgräns.

• Skulle din köpgräns ändå inte höjas automatiskt så är du även varmt välkommen att kontakta vår support genom support@safello.com så kan vi manuellt granska din dokumentation för att höja din köpgräns ytterligare.

Vänligen notera att du som ny kund har en uttagsgräns på 6000 SEK som gäller för transaktioner till externa adresser under din första vecka som kund hos oss även fast du kan handla för 140 000 SEK. Du kan läsa mer om denna här.