Hos Safello så finns det begränsningar i hur mycket kryptovaluta du kan köpa per vecka. Du kan alltid se hur mycket du har kvar att köpa för om du loggar in här och klickar på ditt konto till vänster i menyn.

Du kommer efter att ha utfört din femte transaktion att behöva fylla i ett frågeformulär (som du hittar via app.safello.com -> Account - > KYC). där Safello kan få reda på mer om dina preferenser och samla in mer information om dig, så att vi kan efterleva våra skyldigheter avseende bekämpning av penningtvätt, och för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla våra tjänster till dig på ett smidigt sätt.

Safello har följande nivåer:

Nivå 1 : 6000 kr / vecka
Nivå 2: 25000 kr / vecka
Nivå 3: 140 000 SEK/Ny köpgräns baserat på underlag.

Om du vill öka din köpgräns:

Du är på nivå 1 och vill komma upp till nivå 2:
När du har gjort ditt första köp så blir du automatiskt uppgraderat till nivå 2 efter en vecka.

Du är på nivå 2 och vill komma upp till nivå 3:
Du behöver bara fylla i vårat formulär om utökad kundkännedom. Logga in på sitt konto, klicka på ditt konto och sedan KYC för att fylla i uppgifterna.

Om du vill köpa för över 100000 kr så erbjuder vi bättre avgifter. Kontakta vår support för mer information om Safello Premium.