Darknet
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

En darknet-marknad är en del av Internet som inte är indexerad och som inte är tillgänglig utan en webbläsare som möjliggör anonym kommunikation. Det är en plats där individer kan dra nytta av en betydande anonymitet och som erbjuder varor och tjänster som ofta är kopplade till olaglig verksamhet eller olagliga transaktioner.

Den mörka webben fungerar delvis som en svart marknad som säljer eller förmedlar transaktioner som involverar droger, cybervapen, vapen, förfalskade valutor, stulna kreditkortsuppgifter, förfalskade dokument, olicensierade läkemedel, steroider och andra olagliga varor samt försäljning av både förfalskade och lagliga produkter.

Safello är ett finansiellt institut, registrerat hos Finansinspektionen, som är skyldigt att samarbeta och bistå brottsbekämpande myndigheter med deras förfrågningar och aktivt samarbeta för att begränsa brott och bedrägeri. Detta inkluderar att arbeta tillsammans, blockera kända aktiviteter och tillhandahålla information i samband med darknet-marknadsundersökningar.

Att använda Safello för att skicka pengar till darknet-marknader är ett brott mot våra Användarvillkor och kommer att leda till att ditt konto fryses och eventuella rättsliga konsekvenser för användaren som vidtas av rättsväsendet.