Säkert Läge
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om ditt konto har placerats i ett "Säkert Läge" så betyder det att du kan investera i kryptovalutor och behålla dem i Safellos plånbok. Du kan köpa samtliga tillgängliga kryptovalutor och sälja tillbaka dem till svenska kronor.

Du kommer dock inte att kunna utföra några transaktioner på blockkedjan vilket betyder att du inte kan skicka dina kryptovalutor till en extern plattform eller sätta in någon krypto från externa plattformar.

Det finns flertalet olika orsaker till varför ett konto har placerats i säkert läge, och baserat på Safello's interna rutiner och processer samt regelefterlevnad så behöver vi ibland begränsa vissa funktioner hos våra kunder för att bättre skydda dem och deras tillgångar.

Om du har några frågor eller funderingar gällande detta är du varmt välkommen att kontakta Safello's support.