Kontakt
Vart ska jag vända mig om jag har frågor?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Safello's kundtjänst. Vi erbjuder engagerad kundtjänst på svenska och engelska alla dagar mellan 09.00 och 18.00 (Svensk tid).

Om du har frågor om ditt konto eller en transaktion rekommenderar vi att du loggar in via länken nedan och kontaktar oss i inloggat läge, för snabbast hjälp.

Om du inte har ett konto eller föredrar att kontakta oss via mail, vänligen hör av dig till support@safello.com.