Alla samlingarMånadsspara
Ändra belopp/antal, dagen och frekvens för ett månadssparande
Ändra belopp/antal, dagen och frekvens för ett månadssparande
Safello avatar
Skrivet av Safello
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. För att ändra dina inställningar för ditt månadssparande, gå till ditt konto eller den specifika kryptovalutan i din plånbok, välj det månadssparande du vill redigera och klicka på "Ändra."

2. Uppdatera belopp, dag eller frekvens (veckovis, varannan vecka eller månadsvis). Spara dina ändringar för att tillämpa de nya inställningarna.