Alla samlingarSafello WalletUttag
Hur säkerställer jag att mottagaren har tagit emot kryptovalutan jag har skickat?
Hur säkerställer jag att mottagaren har tagit emot kryptovalutan jag har skickat?
Safello avatar
Skrivet av Safello
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har genomfört ett utskick och vill försäkra dig om att den är slutförd och har nått mottagarens plånboksadress, kan du följa stegen nedan:

• Gå till fliken "Plånbok"

• Välj "Alla Transaktioner" via appen eller "Transaktioner" via hemsida.

• Välj transaktionen som du har skickat, så kommer du till "Order status"

• Är transaktionen "Slutförd", då har mottagande adress tagit emot den kryptovaluta som du har skickat ✅

💡 Tips! Varje utskick som slutförts på blockkedjan från din Safello plånbok, visar adressen du skickat till, samt det unika "Transaktions ID" (även kallat Tx hash).

Om du vill, så kan du själv söka fram transaktionen på blockkedjan via en så kallad Blockchain explorer, så som exempelvis Blockchair eller Etherscan (beroende på vilken kryptovaluta som skickats). Använd plånboksadressen eller ditt transaktions ID för att söka fram transaktionen.

Observera att transaktioner på blockkedjan är oåterkalleliga. När överföringen har slutförts går det inte att ångra eller makulera transaktionen.