Alla samlingarSafello WalletKöp
Hur registerar jag en köporder av kryptovaluta?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Oavsett om du använder Safello's app eller loggar in via hemsidan, så går det snabbt och smidigt att slutföra en köporder! 🚀

• Via appen klickar du på Safello loggan som tar dig vidare till växlingssidan, och sedan väljer "Köp", ange därefter önskat belopp samt vilken kryptovaluta du önskar växla till.

• Granska och slutför sedan din order ✅

Väljer du att använda hemsida, så går du via fliken "Handla" och "Köp"

• Välj sedan några av våra tillgängliga betalningsmetoder, bekräfta sedan genom att klicka på "Betala"

• Följ stegen i vidare, granska och slutför sedan din order ✅